Depannages

Voor het openen van deuren. Voor het beveiligen van huizen, kantoren, magazijnen, loodsen, hotelkamers B&B's. Renovatie van Schuiframen. Renovatie van Raamsluitingen. Depannage van parlofonen.

Meer Informatie

Sloten en Sleutels

We hebben een heel uitgebreid gamma aan sleutels en sloten, zowel in eigen profiel als standaard veiligheidscilinders met bijhorende sleutels en beschikken over zowel de nieuwste modellen als oude sleutels.

Meer Informatie

Deurpompen - Vloerpompen

Deurpompen - Vloerpompen - Deurdragers met of zonder glijarm Lokale Verdeler van Dormakaba pompen

Meer Informatie

Elektronische toegangscontrole

Wij voorzien diverse varianten van elektrische toegangscontrole. Zo ook afstandsbedieningen voor automatische opening van garagepoorten e.d. Verdeler DOM TAPKEY, DOM ENIQ , elektronische Toegangscontrole Verdeler DORMAKABA elektronische Toegangscontrole

Meer Informatie

Brandkasten

We hebben een uitgebreid gamma aan brandkasten, brandkoffers, kluizen en inbouwsafes. We zijn officieel verdeler van de merken Dombrecht en Burg-Wachter.

Meer Informatie

Sluitplannen

Traen-Van Parys Leverancier van sluitplannen mechanische en elektronische sluitplannen

Meer Informatie

Deuren

We zorgen voor de installatie van uw gepantserde deuren en inbraakwerende deuren die tevens ook brandwerend zijn.

Meer Informatie

Nooddeuren

Controlesystemen voor nooduitgangen Zowel voor het beveiligen van één enkele deur als voor het beveiligen van een hele reeks deuren in een uitgebreid netwerksysteem, gecombineerd met of zonder toegangscontrole Pompen gekoppeld aan brandcentrale

Tijdregistratie

Sloten die gekoppeld zijn aan tijdregistratie zodat loonfiche aan de hand hiervan kan gemaakt worden