Sloten en Sleutels

We hebben een heel uitgebreid gamma aan sleutels en sloten, zowel in eigen profiel als standaard veiligheidscilinders met bijhorende sleutels. 

We beschikken over zowel de nieuwste modellen als oude sleutels. Zo herstellen we bijvoorbeeld de sloten van geklasseerde woningen en beschikken we over een gans gamma aan authentieke oldtimersleutels. Daarnaast maken we ook hedendaagse autosleutels.
We hebben samenwerkingsverbanden met de merken DOM, Litto, Cisa, BKS, Iseo en Evva. Zowel bij DOM, BKS en Evva hebben we eigen profielen waarvan u direct een kopie kunt laten maken bij ons.

We zorgen voor plaatsing van onze producten met eigen vakmannen en bieden een professionele depannagedienst en onderhoudsdienst aan.

We bieden een uitgebreid gamma aan slotcilinders (cilindersloten), eventueel in combinatie met sluitplannen (sleutelplannen).

Wat is een sleutelplan?

Een sleutelplan is een organigram van cilindersloten waarbij u zelf bepaalt welke sleutel toegang geeft tot bepaalde ruimtes. Een sleutelplan kan volledig op maat gemaakt worden.

Concreet voorbeeld:

U bent eigenaar van een bedrijf of appartementsgebouw. U bezit een sleutelbos met een sleutel voor het magazijn, een sleutel voor het bureau en een sleutel voor de winkel. Een magazijnier mag enkel toegang hebben tot het magazijn en de winkel. Een sleutelplan bestaat uit één sleutel voor de magazijnier die hem/haar toegang verschaft tot het magazijn en de winkel en één sleutel voor u die u als eigenaar tot alle lokalen toegang biedt.